Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki járt itt olyan levelezői...

Ki járt itt olyan levelezői szakra, ahol munkanapokra esnek az órák nem hétvégére?

Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg a bejárást? Nem tudom elképzelni, hogy egy komoly munkahely minden hónapban több napot kiad a dolgozónak azért, hogy elmehessen tanulni.
2023. márc. 7. 10:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: De nem írják a felvin, hogy péntek délelőttre nem eshetnek az órák.

Kérdező, én vagy keresnék más képzést, ahol nem munkanapra esnek az órák, vagy megpróbálnék tanulmányi szerződést kötni a munkahelyemmel.

2023. márc. 8. 05:02
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
#10 nem is azt a részét pontoztuk le (legalábbis én), hanem az utolsó mondatodat, ami elég nagy tájékozatlanságot árul el.
2023. márc. 8. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

"Nem véletlen hogy a levelező tagozatokon a béka s.egge alatt vannak a ponthatárok, ezek után elég kevesen jelentkezhetnek."

Nem igazán értem, hogy ez miért tájékozatlanság? Megnéztem a ponthatárokat, elég jelentős különbség van a nappali és a levelező között.

"A pesti ember nem tudja elképzelni, hogy még léteznek emberek a városon kívül is."

Ez is tény. Akárhányszor voltam Pesten állásinterjún, mindig nagyon csodálkoztak, hogy nem ott lakom. Mintha nem lenne élet a város határain kívül.

Oké, mindegy, nyomkodjátok csak a gombot, attól még ez így van.

2023. márc. 8. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
"A levelező munkarendű képzésben a hallgatók tanóráira tömbösítve, legfeljebb kéthetente munkanapokon vagy a heti pihenőnapon kerül sor. Ennek megfelelően az adott szakon a képzés gyakorisága: félévente 5 alkalom."
2023. márc. 8. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!