Töri fakultáció nélkül lehet emeltezni és info szakról bölcsészkarra menni?
Figyelt kérdés
16 éves informatika szakon tanuló (10. évfolyam) diák vagyok.
Teljesen más elképzeléseim vannak a jövővel kapcs, mint az info tehát egyetemen sem akarok infót tanulni. Lesz egy fasza szakmám és kész.
Kérdésem: Töri emelteznék bölcsészkarra, politológiára vagy valami államtudományi karra.
Töri fakultáció nélkül fel tudok készülni?
Illetve mennyire hátrány-előny, hogy infó szakmával mennék törit vagy politológiát tanulni?
2023. márc. 4. 22:27
1/5 anonim válasza:
Bármit lehet, de nyilván könnyebb, ha egy jó tanár készít fel az emeltre, mintha önállóan készülsz.
3/5 anonim válasza:
Én közgazdasági középiskolából jöttem töri szakra. :)
4/5 anonim válasza:
A törihez csak idő kell, hogy megtanuld és fontos, hogy értsd, amit tanulsz.
Ha alapból jó tanárod van és okos vagy nem biztos, hogy kell bármi is, a ráfordított időn kívül.
Egy töritanár
5/5 anonim válasza:
Kiegészítés: a töri olyan, mint a nyelvek. Akármi is leszel csak hasznodra válik, hogy emelt dózisban tanultad.
#4es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!