Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nyíregyházán a Wesselényi...

Nyíregyházán a Wesselényi iskola milyen?

Figyelt kérdés
Több infót szeretnék róla megtudni!
2023. febr. 14. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9. vagyok!

Elsősorban gimik érdekelnek, a megyében.

A gépész gondolom, nem olyan gimi...

2023. febr. 15. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Oh, ezer bocsi. Nem is láttam, hogy nem a kérdező kérdezett és most olvastam vissza, hogy gimi.

Nyíregyen igazából nagyon sok erős gimi van.

Ha reáltudományok a cél, akkor szerintem a legjobb választás a Krúdy, ha inkább humán tárgyak, akkor Kölcsey Ferenc gimi (de igazából mindkettő helyen nagyon színvonalasan tanítják a tárgyakat).

Aztán ott van még a legjobbak között a Zrínyi Ilona gimi, Kossuth Lajos Gimi. Aztán ott van az Eötvös József Gyakorló gimi, Szent Imre gimi, Vasvári Pál gimi, Arany János gimi (ezek is jók, de színvonalban kicsit hátrébb, mint az elsőnek felsoroltak).

Mátészalkán egyértelműen az Esze Tamás gimi, egész jó az oktatás, jó a légkör, sok jó haverom odajárt, összességében nagyon jó.

Kisvárdán amit tudok, hogy jó, az a Bessenyei.

2023. febr. 15. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:

12.!

Köszönöm!

Mit jelent számodra a "jó" suli? Mitől jó suli, a jó suli?

Mit jelent konkrétan a jó az oktatás és a jó a légkör, valamint az erős kifejezés?

Nekem olyan suli kellene a térségben, ahol komolyan fejlesztik a jellemet, nem az alkudozások, halogatások a menők.

Fontos a jövő szempontjából a jó választás, ezért kell az, hogy egy tanári karnak igenis legyenek elvárásai, ne legyenek lesz...m hozzáállással, konzekvensek legyenek, ne legyenek nyitottak az alkudozásra, az inkorrekt emberek etikátlan dolgaira.

Emellett ne maradjanak el órák, komolyan legyen véve az osztályzás szentélye, merjenek 1-est adni, buktatni, de 5öst is, ha a tudás és hozzáállás megvan a diák részéről.

Ilyen sulit tud-e valaki Szabolcsban.

Olyat is írhattok, ahol ez tuti nincs meg, mert akkor az tuti kerülendő.

2023. febr. 15. 11:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Konkrétan azt jelenti, amiket fel is soroltál. Az oktatás nagyon színvonalas, és sokat megkövetelnek a diákoktól, hogy a majdani érettségi jól sikerüljön. 11-től fel lehet venni fakultációkat, melyek emelt érettségire nagyon jól készítenek fel.

A jó légkör alatt azt értettem, hogy sok jó képességű, okos, jófej diák jár ezekre a helyekre, és életre szóló barátságokat lehet kötni.

2023. febr. 15. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Én konkrétan Krúdys voltam, de a felsorolt iskolák mindegyikéből van ismerősöm, és ugyanezeket mondták.
2023. febr. 15. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Konkrétabban?
2023. febr. 15. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem te írtad, hogy sok ott a verekedés?

Ha ilyen az összetétel, akkor az oktatás színvonala is ilyen.

Ezekkel a suttyókkal akarod összeadni a gyerekedet?!

2023. febr. 22. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha az iskolában bunyóznak, akkor iskolán kívül is. Isznak, dohányoznak. Aki nem áll be a dorba, azt csicskáztatják.

Ilyen közeg kell a gyerekednek?

2023. febr. 22. 07:31
 19/19 anonim ***** válasza:

És akik nem verekednek, egy jelentős részük ugyanúgy piál hétvégente, bulizik, nagynak képzeli magát, de a tanulmányait csak úgy teljesíti, hogy közben állandóan alkudozik a tanárral, megvezeti, puskázik...

Na mondjuk én ilyen iskolából nem kérnék, ahol ennyire el vannak züllve a gyerekek...

Tud egyáltalán valaki olyat, ahol a környéken nem ez a jellemző?

2023. febr. 22. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!