Jogász szak levelezőn, munka mellett mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 21:05
1/6 anonim válasza:
Eléggé. Most mégis, milyen választ vársz erre?
2/6 anonim válasza:
Nem nehéz, nálunk minden tizedik végzett.
3/6 A kérdező kommentje:
És milyenek az elhelyezkedési lehetőségek?
2023. febr. 2. 23:19
5/6 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket a válaszokat, hogy levelezőseknek így meg úgy. Mintha egyébként beleírnák, hohy levelezőn végezted. Kb. senki nem tudja meg, ha nem mondod nekik. Mellesleg nálunk munkahelyen osztályvezetői pozíciókban vannak levelezőn végzett jogászok. Gyakorlattal ezerszer többet érsz, mint nappalin hallgatni sok süketséget meg ppt felolvasást.
6/6 anonim válasza:
"Rosszak. Levelezőseknek főleg."
Főleg, hogy a levelezősök felének már most olyan, jól fizető munkahelye van, amilyen a nappalos végzősnek soha nem lesz.
A 2-es vagyok (egyébként tényeket közöltem azzal a válaszommal).
Ama bizonyos 20 végzős több mint felének vagy saját cége volt, vagy alkalmazott volt magasabb pozícióban. Én pl. közgazdász diplomával középvezető gazdálkodási területen, hozzá a jogival kb. bárhová tovább mehetek a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!