Mesterséges intelligenciával szeretnék foglalkozni az egyetemen, melyik szak ajánlott?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni. Főleg matekot, infót vagy fizikát tanulnék, de nem vagyok biztos benne, hogy melyik szak lenne a megfelelő számomra, mivel a mesterséges intelligencia nagyon vonz engem. BME mechatronikai mérnökire akartam menni eddig, de eddig úgy láttam, hogy mérnökinfós msc-n van ilyen csak. Esetleg létezik máshol is, vagy mechatronikairól át lehet-e menni könnyen később?2023. jan. 30. 18:14
2/5 anonim válasza:
PPKE ITK mérnökinfó BSc, mérnökinfó MSc (angolul indul).
3/5 anonim válasza:
Saját intelligencia hiányában nehéz dolgod lesz xd
4/5 anonim válasza:
Én matek szakos vagyok, másodéves koromtól foglalkozom ezzel.
Az alapirány a proginfó, de szerintem hosszútávon matekkal jobban jársz, mert nagyon arra épül minden.
Persze függvényeket meghívhatsz anélkül, hogy értenéd, de mi értelme van úgy az egésznek?
5/5 anonim válasza:
Prog. Infóval jobban jársz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!