Arab szak után milyen mesterképzést ajánlottok?
Figyelt kérdés
Németül illetve angolul is beszélek. Arabisztika mesteren kívül még hova lenne érdemes jelentkezni?2022. dec. 7. 08:52
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, milyen képzési terület érdekel, de azt hiszem, hogy a nemzetközi tanulmányok MA-ra elfogadják a nyelvszakokat, bár nem biztos, hogy mindet. Én germanisztikát végeztem, és azt elfogadják oda is + alkalmazott nyelvészet MA-ra is. Én az intézmények honlapjait böngészném a helyedben 🙂
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) azt pont nézegettem.
Gondolom bizonyos tárgyakat pótolni kell.
Azt megkérdezhetem, hogy te ezt végezted?:)
2022. dec. 7. 15:27
3/3 anonim válasza:
Nem, én germanisztika BA-t meg MA-t végeztem, és az MA-val párhuzamosan egy fordítói szakirányú továbbképzést. Ez is egy út lehet, de önmagában a fordításra támaszkodni szerintem nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!