Mennyire ajánlott nekem az ápolás és betegellátás (dietetikus) szak? Vagy felejtsem el?
Én ezt találtam.
Laikus vagyok, nem ilyen szakra járok, illetve én is úgy vagyok vele, mint te, hogy utáltam a matekot és a természettudományos tárgyakat, de szerintem egy ilyen szakhoz azért kellenek ezek. Főleg a biológia.
A mintaterv szerint van informatika, biokémia, gyógyszertan, biofizika...most nem írom le az összeset, nézd meg te.
A biokémia egy elég kemény tárgy, azon kémia utálattal elvérzel, mint a fene.
Amúgy miért mennél egy reál szakra, ha te teljesen nem vagy reál beállítottságú? Nem értem miért akarnál olyat tanulni, amit nem szeretsz és nem tudsz.
Nekem van egy végzett dietetikus ismerősöm. Ő nem tudott vele elhelyezkedni, mert azt mondta, hogy nagyon kevés állás van országszerte. Megbánta, hogy elvégezte. Jelenleg sem a diplomájával dolgozik.
Ha mindenképp ETK, akkor inkább a gyógytornász szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!