PTE-ETK ápolás és betegellátás alapszak dietetikus szakirány vélemények?
Sziasztok!
Ebben a tanévben érettségizem, és dietetikusnak szeretnék majd továbbtanulni. Pécsre szeretnék menni, mert nem vagyok az a bulizós típus, ráadásul Pest nekem túl nagy és pörgős lenne. Valaki, aki Pécsen tanul dietetikát, mesélne kicsit? Hallottam egy negatív véleményt egy ott tanuló lánytól, ami kicsit elbizonytalanított, és ő a SOTE-t ajánlotta nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem akarom nagyon leszólni a PTE ETK-t, de tényleg egy katasztrófa. Mármint szerintem eléggé gáz, hogy rengeteg olyan tanárom van, aki friss diplomásként van ott, és egy percet sem dolgozott a szakmában, aztán még ők vannak felháborodva, ha te valamit nem tudsz tökéletesen.
Mármint megértem, hogy ne csak prof., Dr., PHD., tanítson, mert nincs is annyi ilyen szinten képzett ember az országban, de azért az sem feltétlejül pozitívum, hogy kb. az utcáról bárki besétálhat és máris egyetemi tanár lesz.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!