Semmelweis ETK-sként nem jelentkezhetek bármelyik koliba?
Sziasztok! A Semmelweisre szeretnék majd jelentkezni dietetikus szakra. Nézegettem a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos információkat, és a sotepedia nevű oldalon ezt találtam:
" A Kollégiumok Fõigazgatóságán kollégiumi felvételre az Általános Orvostudományi Kar, Fogorvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségügyi Közszolgálati Karra felvett hallgatók jelentkezhetnek az alábbiak szerint:
(Az Egészségtudományi Kar és a Testnevelési és Sporttudományi Kar önálló kollégiummal rendelkezik. E két karról csak abban az esetben tudunk hallgatókat elhelyezni ha van szabad, üres férõhelyünk.)"
ETK-sként tényleg nem jelentkezhetnék pl. a Tömő utcai koliba? Melyik az ETK kollégiuma?
tényleg.
iv. kerület, erkel utca
xiii. hajdú utca
ez a 2 etk-s
hely kevés, B terv mindenképp legyen.
Amit találtál, hogy "Egészségtudományi Kar és a Testnevelési és Sporttudományi Kar önálló kollégiummal rendelkezik." nagyon régi lehet. Sporttudományi Kar nincs egy ideje.
Jól írták előttem, már nincs megszabva, az régen volt. Bármelyik kollégiumot megjelölheted a jelentkezéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!