Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ebben az esetben mit tennétek?

Ebben az esetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

A mesterképzés amit kinéztem valószínűleg nem fog indulni mert nem lesz meg a minimum fő. (Tőlünk senki nem akar maradni és eleve kis szak)

Az ELTE-n is van ilyen szak viszont itt nem igazán tetszik a mintatanterv. Szívesebben maradnék a jelenlegi egyetemen.

Viszont van egy B tervem is, a nemzetközi tanulmányok MA.

Ebben kicsit több lehetőséget látok, viszont a másik szakhoz több kedvem lenne, szívesebben tanulnám.

Esetleg van olyan lehetőség, hogy dékáni méltányossággal indulna mégis a szak? Sajnos többször van, hogy nem indul minthogy indul a fent említett ok miatt.

2023. jan. 27. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Ha a nemzetközi tanulmányok MA-ban, ami köztudottan egy semmit nem érő büfészak el sem tudom képzelni mekkora hígfos képzést néztél ki magadnak, ami ráadásul többször nem indul mint indul... az már nem is büfészak hanem egyenesen hajléktalanképzés amilyen diplomával még a mekibe sem vesznek fel hasábburgonyát sütögetni, hanem egyenes út a sorbanálláshoz az ételosztásért a Máltai Szeretetszolgálatnál
2023. jan. 27. 15:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Hígfos a te életed :)))
2023. jan. 27. 15:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Itt látom már kérdést se lehet feltenni mert rögtön megjelennek ilyen okoskodók, te biztos valami szuper képzést végzel :D
2023. jan. 27. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Mit tennék ebben az esetben?

Hmmmm

Szerintem újrakezdeném a BSc képzést egy piacképes egyetemen hogy valódi versenyképes tudásom legyen ne egy olyan hulladék diplomám amivel nem tudok elhelyezkedni és még a szak is olyan selejt hogy nem indul rá az MSc

Üdv egy magánklinikán rendelő radiológus szakorvos, Magyar Tudományos Akadémia tag, tanszékvezető professzor

2023. jan. 27. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
ennek mosogatás lesz a vége az osztrákoknál mind1 hogy elvégzed vagy sem
2023. jan. 27. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4. Te csak szeretnéd ezt az állást és titulusokat. Le sem tudod írni őket helyesen.Mekkora paraszt vagy!
2023. jan. 27. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Dékáni méltányosságból nem indulhat szak. Nem is lehet erre kérelmet benyújtani.

Magáról a szakról itt előttem már véleményt mondtak és bár a stílusuk kifogásolható, de a tartalmuk nem.

2023. jan. 27. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen szak, nem írtad és igazából nem is fontos.

Elmennék dolgozni, aztán ha jövőre sem indul, elkezdeném az ELTE-n. Egy év időt hagynék, hátha indul a szeretett egyetemen, többet nem.

2023. jan. 27. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én vagy az ELTE-n kezdeném el a szakot, vagy mennék nemzetközi tanulmányok MA-ra. Szerintem fölösleges ezért éveket kihagyni. És ha újrakezdhetném, én is már dolgoznék az MA alatt.
2023. jan. 27. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha egy évet kihagysz mester előtt, azzal szerintem semmi gond nincsen. A baj akkor van, ha a kinézett képzés jövőre sem indul.

Szerintem hasonlítsd össze az ELTE képzését a nemzetközi tanulmányok (gondolom ezt elsősorban a jelenlegi egyetemeden tervezed tanulni) tantervével. Melyik tetszik jobban? Melyik áll közelebb a szakmai célodhoz?

2023. jan. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!