Ebben az esetben mit tennétek?
A mesterképzés amit kinéztem valószínűleg nem fog indulni mert nem lesz meg a minimum fő. (Tőlünk senki nem akar maradni és eleve kis szak)
Az ELTE-n is van ilyen szak viszont itt nem igazán tetszik a mintatanterv. Szívesebben maradnék a jelenlegi egyetemen.
Viszont van egy B tervem is, a nemzetközi tanulmányok MA.
Ebben kicsit több lehetőséget látok, viszont a másik szakhoz több kedvem lenne, szívesebben tanulnám.
Esetleg van olyan lehetőség, hogy dékáni méltányossággal indulna mégis a szak? Sajnos többször van, hogy nem indul minthogy indul a fent említett ok miatt.
Mit tennék ebben az esetben?
Hmmmm
Szerintem újrakezdeném a BSc képzést egy piacképes egyetemen hogy valódi versenyképes tudásom legyen ne egy olyan hulladék diplomám amivel nem tudok elhelyezkedni és még a szak is olyan selejt hogy nem indul rá az MSc
Üdv egy magánklinikán rendelő radiológus szakorvos, Magyar Tudományos Akadémia tag, tanszékvezető professzor
Dékáni méltányosságból nem indulhat szak. Nem is lehet erre kérelmet benyújtani.
Magáról a szakról itt előttem már véleményt mondtak és bár a stílusuk kifogásolható, de a tartalmuk nem.
Nem tudom milyen szak, nem írtad és igazából nem is fontos.
Elmennék dolgozni, aztán ha jövőre sem indul, elkezdeném az ELTE-n. Egy év időt hagynék, hátha indul a szeretett egyetemen, többet nem.
Figyelj, ha egy évet kihagysz mester előtt, azzal szerintem semmi gond nincsen. A baj akkor van, ha a kinézett képzés jövőre sem indul.
Szerintem hasonlítsd össze az ELTE képzését a nemzetközi tanulmányok (gondolom ezt elsősorban a jelenlegi egyetemeden tervezed tanulni) tantervével. Melyik tetszik jobban? Melyik áll közelebb a szakmai célodhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!