Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben az esetben?...

Mit tennétek ebben az esetben? Csúsznátok még egy félévet?

Figyelt kérdés

2018-ban kezdtem egy szakot, majd harmadik félév után elmentem egy év passzívra több okból. Majd onnantól folytattam, viszont a szakdolgozattal megcsúsztam és csak januárban tudnék végezni. De a mesterképzés amire szeretnék jelentkezni csak szeptemberben indul, keresztfélévesen nem, így egy félévem “üresen” lenne. Viszont van egy nagyon jó diákmunkám , nagyon szeretem és jól fizet illetve hosszú távon tudnék itt dolgozni, de ha nincs hallgatói jogviszonyom akkor ugye felejtős.

Ti kihúznátok jövő nyárig az államvizsgát? Vagy inkább fejezzem be januárban? (Államis féléveimbe még belefér)

2022. ápr. 21. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor a diákmunka miatt akarnád tolni. Hát én a helyedben inkább befejezném, még akkor is ha fél évig nincs munkád. Feltéve, ha a családod tud támogatni. Abban az üres félévben pedig elvégeznék valami tanfolyamot, ami támogatja tudásban a későbbi terveimet.
2022. ápr. 21. 10:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán tudnak, saját magam tartom el. Így nem mindegy, igaz van félretett pénzem de nem akarom, hogy erre rámenjen :(
2022. ápr. 21. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem is értem a kérdést. Ha nincs más opció, akkor a munka marad.
2022. ápr. 21. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy félév alatt egyébként se lehet elvégezni semmiféle épkézláb tanfolyamot.
2022. ápr. 21. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha ugyanazon az egyetemen lenne a msc is, vegyél fel előre tárgyakat. Annyival előrébb leszel.
2022. ápr. 21. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébkènt nézegettem tanfolyamokat is de amit szívesen tanulnék az 10 hónapos
2022. ápr. 21. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!