Szerintetek hova mehetek tori emelttel?
Figyelt kérdés
Mennyire keresett meg a jogi szakma?tortenesz alapszak+nemzetkoi tanulmanyok mwsterszakrol velemeny?szivem szerint tortenesznek vagy regesznek mennek, de nem egy hid alatt szeretnek lakni.Milyen szakok vannak ahol torit is tanulunk, de azert a kesobbiekben kereshetunk is valamit?alapszak+mester is johet2023. jan. 27. 13:46
11/14 anonim válasza:
Amúgy az infó faktból ne szűrj le semmilyen infós területet. Köze nincs hozzá amit egyetemen tanulna az ember :)
Én villamosmérnök vagyok, és ami infó fakton ment, az alapvető tudás a mai világban. MS Office kezelése nem informatika, a szoftvercsomag csak egy eszköz :D
Emelt infón a programozás az ami már értelmes dolog. Az már inkább közelít ahhoz, amiről az informatikus képzés szól.
12/14 A kérdező kommentje:
10/11-es valaszolo, koszonom az infokat!!!Utobbinak annyit fuznek hozza, hogy az utobbi bo fel evben emelt info fakton voltam mar, es csak programozas illetve webprogramozas(weblapszerkesztes?, nem a html-s azt kozepen tavaly tanultam)volt , de utobbibol mar csak kb 2-3oran voltam.
2023. febr. 1. 09:21
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es valaszolo, ha nem titok el tudnad mondani hogy milyen pozicioban es hol helyezkedtek el?(ha ugy megfelel privatban is jo)
2023. febr. 1. 09:24
14/14 NTBS válasza:
Jog, Régészet, Muzeológus, Tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!