Mi a fontosabb, mikor döntenem kell, hogy mi legyen belőlem: az hogy miben vagyok tehetséges, vagy az hogy mi szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Pszichológus szeretnék lenni, bár nem tudom, van-e hozzá tehetségem. viszont mindenki azt mondja, tanáraim, ismerőseim, hogy az én tehetségem a természettudományokon alapul.
Mit kell csinálni az életbe? Amit szeretünk, vagy amihez tehetségünk van?
2010. okt. 3. 18:32
1/3 anonim válasza:
Feltétlenül azt csináld, amit szeretsz.
Ennél sem mások véleménye, sem a pénz nem fontosabb.
Az a 40+ év aktív időszak nagyon hosszú, nagyon flusztráló tud lenni, ha nem szívesen végzett munkát kell végezni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ötvözd a kettőt. biztos van olyan szakma, amihez kedved is lenne meg tehetséged is van. én is tök szívesen lettem volna divattervező, de lássuk be, rohadt kicsi az esélye, hogy ismert legyek, főleg itt Magyarországon. ha meg nem lennék elismert, akkor éhen halhatnék ezzel a szakmával, vagy elmehetnék mondjuk egy boltba eladónak (csak mondtam egy olyan példát, ahova nem sok végzettség kell). idővel kialakult, hogy mi is az, amihez van tehetségem és tetszik is.
3/3 anonim válasza:
utolsó válaszoló: és mi lett az? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!