Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óvodapedagógus szakhoz szükség...

Óvodapedagógus szakhoz szükséges alkalmassági vizsgán baj, ha kicsit később jelenek meg?

Figyelt kérdés

Egerbe szeretnék menni, az Eszterházyba, jelentkeztem is a vizsgára és a tájékoztató e-mailben az van, hogy 9 órakor van a vizsga. De én nagyon messze lakok Egertől és kb csak fél óra múlva tudnék odaérni a vizsgára, tehát fél tízre.

Busszal mennék és a buszom éppen 9-re ér be az egri buszpályára, onnan a térkép szerint 15 perc sétára van az épület, ahol a vizsgát tartják, de én inkább fél órával számoltam, mivel idegen hely, stb.

Próbáltam telefonálni az előbb, de azt mondták, hogy pénteken már senki nincs ott (gondolom portás vehette fel), úgyhogy hétfőn újra megpróbálom.

Természetesen, ha nagyon szigorúan veszik a 9 órát, akkor találok rá más megoldást, hogy időben odaérjek, csak a legegyszerűbb a buszos lenne.

2023. jan. 20. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy baj, lehet, hogy elnézik, de mindenképp nagyon rossz indítás. Ez egyszeri alkalom. Jó előre közölték. A 9 az 9, nem akkor, amikor neked jobban megfelel. (Amúgy nyilván nem kaszálnak el, kb. lasszóval fogják az embereket.)
2023. jan. 20. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, valóban nem keltenék jó benyomást, ha késnék. Nem tudom, hogy hogyan zajlik a vizsga, de arra gondoltam, hogy ha esetleg érkezési sorrendben hívnak be, akkor nem hiszem, hogy ez a fél óra problémát jelentene. De természetesen még megpróbálok érdeklődni, és ha nem mondják, hogy nem baj, akkor máshogy oldom meg az eljutást.
2023. jan. 20. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Hétfőn felhívod a tanulmányi osztályt, elmondod a problémát és megmondják, hogy mire számíts. Az alapján eldöntöd, hogy megéri-e az egyszerű de késős út, vagy jobb a bonyolultabb. Ha ilyen behívós a dolog, akkor 99% hogy nem gond, hogy nem vagy ott időben (ha nem névsor van és pont te lennél az első, akkor érdemes megkérdezni, hogy megoldható-e, hogy ne te legyél előre rakva). Ha tesztjellegű, vagy csoportban beszélgetés, akkor biztos gond, és előbb kéne odaérned.
2023. jan. 20. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!