Tényleg annyira nem ér semmit a FOSZK, mint ahogy itt mondják?
Figyelt kérdés
Átfutottam sok kérdést ezzel kapcsolatban, mindenhol nagyon leszólták. Azt értem, hogy diplománál kevesebbet ér, de jobb, mintha csak egy érettségim lenne, nem?2023. jan. 18. 14:00
1/6 anonim válasza:
Annál jobb, igen. De a munkaerőpiacon bármihez egy ilyen papír nagyon kevés.
2/6 A kérdező kommentje:
Az érettségimmel én semmilyen normális állást nem kapok. Egyetemet próbáltam, nem ment. Szakma több okból nem jöhet szóba.
2023. jan. 18. 14:10
3/6 anonim válasza:
Itt a gyakorin van néhány sztárszak (orvos, mérnökinfó, proginfó, villamosmérnök, gépészmérnök, biomérnök) és ezeken kívül minden büfészak. Ha ilyet végzel, akkor egy szar szemét szar alak vagy és csak mekibe mehetsz krumplit sütni.
4/6 anonim válasza:
Miert nem jöhet szóba szakma?
Nem kell az érettséginél megállni, több jó szakma van technikumban is , akár estin, amivel tovább is lehet tanulni pl.
5/6 anonim válasza:
"Itt a gyakorin van néhány sztárszak (orvos, mérnökinfó, proginfó, villamosmérnök, gépészmérnök, biomérnök) és ezeken kívül minden büfészak."
Mert ez kb így van, ha tetszik, ha nem. Szted kinek kell pl egy kulturális antropológus vagy egy szabad bölcsész? Jó dolog a műveltség, csak a munkaerőpiac nem ezt fizeti meg.
6/6 anonim válasza:
Valóban nem mind1 milyen szakon végzel, mert diplomásként is kereshetsz minimált.
A Foszk amúgy jó, de csak ha tovább akarsz tanulni, és diplomát szerezni. Önmagában kb egy okj-s minősítés. Ha biztos nem menne az egyetem később akkor a foszkba kár belekezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!