Lehet úgy egyetemre menni, ha mondjuk nincs érettségim, de hajlandó lennék nagyon sok pénzt bele fektetni vagy csak csalással működik ez?

Azt a nagyon sok pénzt miért nem lehet érettségire fordítani és utána felvételizni? Nem olyan sok idő és nem is olyan sok pénz az.
Amúgy nem lehet csalni így, max. feketén vehetsz nem hivatalos diplomát, gondolom, hallani ilyeneket, de én nem ismerek olyat, aki ilyet csinálna. Annyira nem nehéz azt megcsinálni. Tanulni kell. Ha beleteszed a munkát, akkor elérhető. Munkát. Nem pénzt.
Igazából nem próbáltam az érettségit is túl idősnek érzem magam ahhoz, hogy ennyi plusz évet tanuljak. Ezért léptem volna át ezt a lépcsőfokot.
Most lenne elég pénzem, hogy tanuljak, régen viszont sajnos nem volt, hiszen korán el kellett menjek dolgozni és azt bánom, hogy nem fektettem sok időt a tanulásba sem, mikor még iskolába voltam. Most teljesen máshogy tekintek a tanulás fontosságára.
"max. feketén vehetsz nem hivatalos diplomát"
Én sem szeretnék ilyenekhez folyamodni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!