Milyen az SZTE pszichológia szaka?
SZTE-re jártam, ugyan nem pszichologiára és nem is biológiára viszont a szobatársam bioszos volt. Nagyon kemény a biosz bsc első év kb latin magolás (pl: növénytan, ilyenek) viszont szegeden elvileg elég jó a biosz. És mivel természettudományi alapszak ezért ezzel alapvetően nem mész sokra viszont rengeteg mesterre mehetsz utánna: Biológia msc valamilyen specializációval, egészégügyi mérnök, táplálkozástudomány és még rengeteg más akár teljesen más területen. És elvileg ezek egy ilyen alapszakkal már sokkal könnyebben mennek. Legalábbis én ezt hallottam a kolis szobatársamtól.
A pszichológiáról nem tudok sokat, annyit viszont igen, hogyha pszichológusként szeretnél majd dolgozni, tehát emberekkel foglalkozni, őket gyakorlatilag kezelni, oda is mester kell a bsc mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!