Ápolás, betegellátás alapszakot (ápoló szakirány) melyik egyetemen érdemes elvégezni? Levelezőn mennyire nehéz?
Sziasztok!
Ápolás, betegellátás alapszakon ápolói szakirányra szeretnék jelentkezni.
Idő közben alakult úgy, hogy ezt a szakot is megcsinálom, egy másik után. Viszont nem tudom mennyire éri meg levelezőn csinálni, ha lehet már elkezdenék dolgozni, akik levelezőn vannak ezen a szakon, általában egészségügyi intézményben dolgoznak, vagy úgy éri meg, hogy oldják/oldjátok meg, a mintatanterveket nézegetve azért meg van a maga nehézsége a szaknak.
Ami még fontos kérdés, nem tudom melyik egyetemet válasszam, mindegyik opció lehet, az lenne a kérdésem, hogy melyik egyetemet ajánlanátok?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!:)
Erre, mint ex szakos hallgató rá is cáfolnék, családias hangulat meg jófej, kedves oktatók, nem tartom teljesen kizártnak, de ismerve a magyar felsőoktatást, meglepő.
10/8 hallgató pont emiatt utálja/utálta meg a szakot.
A 4 éves teljesítés nem lehetetlen persze, de a kitartás önmagában csak elenyésző szerepet játszik.
A tantárgyak között vannak nehezebbek, ez tény, bár akik engem tanítottak orvosok, nem a szakma csúcsai voltak, matadjunk ennyiben.
A teljesíthetőség meg olyan, hogy néha elég 2 mondat és "jólvan, 4-es", máskor elmesélheti az ember az összes szakirodalmat és "ez ide kevés kolléga", mindkettőt tapasztaltam, és láttam másoknál is.
Bp-Pécs-Kaposvár viszonylatban ez a jellemző, nappali és levelező tagozaton egyaránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!