Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óbudai Egyetem villamos-üzemmé...

Óbudai Egyetem villamos-üzemmérnöki képzés?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam, hogy hirdetett meg az Óbudai Egyetem villamos-üzemmérnöki BProf képzést. Sajnos tantervet nem találtam hozzá a weboldalon, ezek szerint ez teljesen új képzés? Valakinek van tapasztalata esetleg? Második diplomának gondoltam, a könnyebb elhelyezkedés reményében és bízva abban, hogy az üzemmérnökin kevesebb az elmélet. Tapasztalatok?

2023. jan. 7. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Milyen az a félmérnöki diploma? Cimbi aranyos vagy de lődd le magad mostmár, biztos vagyok benne hogy egy foszkra sem voltál elég. Elhiszem hogy rossz, de lesz még ennél is rosszabb neked :)))
2023. febr. 18. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Kíváncsi vagyok te milyen referenciát tudsz felmutatni az életben, azon kívül hogy anyád pincéjében racsnizol és trollkodsz 35 évesen, és olyan dolgokat fikázol amikhez soha életedben közöd nem volt és nem is lesz.
2023. febr. 18. 23:29
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen az a félmérnöki diploma?"

Az az üzemmérnöki. Ahol kevesebb elméletet tanulnak. Eleve három év volt, míg az egyetemi képzés meg öt.

Nem hittem volna, hogy valaki ilyen tudatlanságban tengeti napjait, és még ide szól. :D

2023. febr. 19. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
A Bprof 6 félév, a Bsc meg 7 :)))) Válaszolj a második kommentre is recskaboy, bár így is egyértelmű hogy egy semmihez sem értő ingyenélő vagy.
2023. febr. 19. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
14%

"A Bprof 6 félév, a Bsc meg 7"

Erről van szó.

A mérnök az MSC-vel is rendelkezik.

2023. febr. 19. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!