Ilyen jegyekkel felvesznek?
Sajnos akkoriban nem nagyon érdekelt a tanulás.
2002- ben érettségiztem.
Magyar 4
Töri 4
Matek 2
Angol 3
Info 2
Ha most meggondoltam magam és szeretnék egyetemre menni, ilyen jegyekkel felvesznek?
A 11. És 12 osztály jegyei is 3-4.
Van többletpontom 40.
Elvileg középszerű érettséginek számít, ha azzal számolom akkor 3oo felül van.
Ha hagyományossal akkor sajnos nem éri el a ponthatárt.
Utolsó
Pont azért írtam ide ,mert nem voltam tisztában
Beirtam az edulineba, és a felvi.hu kalkulátorba is
És ennyit számolt ki
Nem én számoltam magamtól
Csak beírtam a jegyeket és azt ,hogy gyereket nevelek
Felvi .hu ha középszintűvel számolom
316 pont jön ki, mert azt írják 2005 előtti érettségi középszintűnek számít
Ismerek olyat, aki korábbi érettségivel felvételizett, és neki mind 5-ös lett, tehát konkrétan 100 százaléknak számították őket. (Pár éve felvételizett.) Majdnem max pontos lett a felvételije.
Úgyhogy valószínű akkor nálad is valid, hogy ilyen sok pontot kapsz a felvételin régi fajta érettségivel.
Néhány külföldinek is így számolják a százalékokat, ahogy a kérdező írta. Ezért lett nekem is 410 pontom. Matek 3, magyar 3, kémia 5 és Magyarországi emelt föci 60% +40 többletpont, meg ugye az emeltért az 50. A kémiát 100%-nak számolták.
Jelentkezz a szakokra aztán a felfi majd kiírja úgyis.
Akkor most merjek vagy ne merjek felvételizni?
Nem szeretném, ha jót nevetnének rajtam, hogy ilyen jegyekkel szeretnék egyetemre menni..
Utolsó
Ne haragudj azért nem tartom magam butának, az, hogy akkor tényleg nem sok mindent fektettem a tanulásba azt tényleg elb.sztam..
Nem volt olyan családi hátterem sem , ami ösztönzött volna, sajnos ..
Azóta 3 szakmám van, 3 gyermekem férjem, jó életem
Most jöttem rá úgy igazából , hogy mit is szeretnék , meg most van rá lehetőségem is .
Egyébként meg én úgy gondolom, nem a jegyei által kell valakit megítélni, hogy buta vagy nem..
Az a való életben mutatkozik meg igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!