Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvesznek a Teleki Blanka...

Felvesznek a Teleki Blanka Gimnáziumba ezekkel a jegyekkel?

Figyelt kérdés

Matek:3

Nyelvtan&Irodalom:3

Töri:3

Angol:5

Angol Nyek-re mennék

Ezek az évvégi 7.osztályos jegyeim, 8.-ban már ezekből 5-ös szeretnék lenni. (Lustaság miatt lettek ilyen rossz jegyeim)

2016. jún. 24. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Központitól függ, ha 60 körülire megírod már felvehetnek, ha a szóbelit nem szúrod el, nem egy erős iskola.
2016. jún. 24. 17:47
 2/5 anonim válasza:

Az én jegyeim is a lustaságom miatt lettek hármasak.

Amúgy ha összszeded nyolcadikra velem együtt talán javíthatsz.

2016. jún. 24. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen felvehetnek. De ahhoz az kell hogy a hármasokat kijavítsd négyes-ötösre. És ahogy a legelső válaszló írta egy 60 pontos felvételi kéne. Aztán a szóbeli meg nem lehet akadály, ha ilyen jó vagy angolból! Amugy meg mondhatod, hogy lustaság miatt vannak ilyen jegyeid. De akkor gimiben mivel leszel kevesbe lustabb? Nah jo ha kuzfesz meg minden...de ahhoz elszantsag kell!

Amugy a Teleki a jegyeid alapján éppen megfelelő lenne neked. Én ebben az évben voltam nyolcadikos és voltal a Telekobe nyíltnapon meg szóbelozni. Ha érdekel valami a szóbelivel vagy a sulival kapcsolatban nyugodtan írhatsz!

2016. jún. 25. 08:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Igazából nem kellene nekem sokat tanulnom az ötösért... Csak a lustaság miatt.. Az angol a mi iskolánkban nagyon erős, ezért nem fog gondot okozni a jövőben :)
2016. jún. 26. 18:46
 5/5 anonim válasza:
Nekem majdnem ilyenek voltak a jegyeim és felvettek. Egyébként szerintem a szóbelitől elég sok függ. Milyen szakra mész?? ( mert mindegyik nyekes osztály)?
2016. aug. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!