Felvesznek valahova?
Figyelt kérdés
A felvételim összesen 50 pont lett magyar matek eggyütt.Nagyon elrontottam :( A jegyeim átlaga 4,6. Van esélyem bejutni valahova?
Táncsics Mihály Gimnázium (BP,16.ker)
Álmos Vezér Gimnázium (BP,14.ker)
Zrínyi Miklós Gimnázium (BP,10.ker)
Corvin Mátyás Gimnázium (BP,16.ker)
Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola (BP,9.ker)
#továbbtanulás #gimnázium #szakközépiskola #felvételi #bejutás #Álmos Vezér Gimnázium #Táncsics Mihály Gimnázium #Zrínyi Miklós Gimnázium #Corvin Mátyás Gimnázium #Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola
2016. jan. 25. 15:10
1/9 anonim válasza:
Szia! Én is most írtam felvételit és nagyon durva de ugyanennyi pontot írtam és ugyanennyi az átlagom is:D amúgy én is szeretnek jelentkezni a Teleki Blanka szki-ba és nekem ott azt mondtak hogy elég ennyi pont szám hogy bekerüljek csak attól függ hogy melyik szakra szeretnél menni. Melyikre?:)
2/9 A kérdező kommentje:
:) :D köszi a gyors választ
A kereskedelmi-angol nyelvvel, és a közgazdasági angol osztályokat jelöltem meg.
2016. jan. 26. 18:09
3/9 anonim válasza:
előző vagyok.Én is ezeket szeretném:)nekem azt mondták hogy közgázra a felvételi pontszám és a hozott pont az legyen összesen olyan 90 körül és akkor az már jónak számít a kereskedelmire pedig 80 körül(a németesre kevesebb kell majd) persze sok függ attól hogy hanyadiknak jelölöd meg. Ha megkérdezhetem mi az iskola sorrended?:)
4/9 A kérdező kommentje:
A sorrendem úgy van mint ahogy a kérdés alatt le írtam az iskolák neveit. A Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskolát ötödik helyre írtam nem tudom hogy így hogy ilyen hátra raktam van e esélyem bejutni ebbe az iskolába.
2016. jan. 28. 15:39
5/9 anonim válasza:
Szia! Az Álmosba nagy az esélyed, szinte biztosan :) (3.-os Álmosos)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2016. febr. 29. 19:53
7/9 A kérdező kommentje:
A Teleki Blanka BGSZC kereskedelmi osztályába asszem 50 főt vesznek fel, és én vagyok a 42.
2016. márc. 8. 17:39
8/9 anonim válasza:
és a közgazdasági szakon hanyadik helyen állsz? :)
9/9 A kérdező kommentje:
Ott 113.vagyok.
2016. márc. 13. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!