Ha az érettségim nem lett olyan jó értsd 2 db kettes van benne (matek, német) a többi meg 3 mas de szeretnék valami informatikus suliba menni vagy irodalomtanár lenni az lehetséges hogy felvesznek valahova?
2-es matek érettségivel hogy akarsz informatikát tanulni?:D
90%-os közepet írtam és az első félévem kínszenvedés volt.
Jelentkeztél valahova?
Dunaújvárosi Főiskola
Nem tudom, hogy kettessel be lehet-e valahova kerülni
A többi tárgyból milyen eredményed volt érettségin?
Irodalomtanárhoz magyarból kell nagyon jónak lenni
Ha magyarból, töriből jobb lett az érettségid
(értsd legalább négyes), akkor esetleg egy tanárképző főiskola De persze a felvételin is jónak kell lenni,
a pontszám miatt
Gondolom az évvégi meg félévi bizid sem lett semmiböl 3nál jobb ez alapján...
Ha duplázással számítjuk és a két felvételi tárgyad,mondjuk töri és magyar 59%,ami a 3as legeslegteteje,még akkor is csak 236 pont,ami 4 pontal lemarad a 240ponttól ami a minimális pontszám hogy felvegyenek valahova
Ha van angolbol egy középfokud,az +23 pont,így lenne 259 pontod,így talán találnál olyan szakot ahova felvennének
Bár én nem tudok olyan kart ami a céljaidnak megfelel és ilyen alacsony lenne a ponthatár
Szóval a kérdésedre válaszolva lehetetlen hogy ilyen eredménnyel bekerülj valahová
Jövő májusban próbáld meg ezt az érettségi dolgot mégegyszer,csináld újra a 2 felvételi tárgyadbol amit tovább szeretnél vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!