Mennyire nehéz a gazdasági matematika?
"Mert ég és föld egyetem meg középsuli között a különbség. Nincs akkora motiváció, gyakori számonkérés van és a tananyag túl könnyű (szóval megérteni egyszerű, csak gyakorolni kell a jobb jegyért, amihez nyílván k*rvára nem lesz kedve sokaknak).
Egyetemen muszáj tanulnod, mert egyrészt kell az átlag államira, szeretnél túl lenni minél hamarabb a nehéz tárgyadon és lehet épülnek rá más tárgyak, jó esetben olyan szakon vagy amit szeretsz és így könnyebben veszed rá magad a nehéz tárgyak tanulására + egyetemen már konkrétan "főmunkaidőben" tanulsz a jövőd érdekében."
A legtöbb esetben tutira nem az a baj, hogy a gimi TÚL KÖNNYŰ. Nyilván van ilyen is, de tuti ez a kevesebbik fő ok.
Amúgy gimiben is KELL tanulni, ha valaki jó jegyet akar, jó egyetemre akar bejutni.
Amúgy ha valakinek csak gyakorolnia kell, az jól járt. Mennyivel jobb, mintha az elméletet is tanulni kéne, meg még gyakorolnia is utána.
Én elhiszem, hogy hármas dogákat író ember átmegy gazd matekon. De azért vicces, vagy érdekes, hogyha a gimiben közepesre futotta, akkor az egyetem az megy. Persze nem mindegy, hogy hova jár. Kivéve, ha a gimiben tojt a tanulásra, de az egyetemen meg tanult, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!