Gazdaság és menedzsment szakon nehéz a matek?
Sziasztok!
Most vagyok végzős és nagyon el vagyok veszve. Eddig az volt a tervem, hogy egészségügyi irányban tanuljak tovább, viszont most elment a kedvem tőle. Úgyhogy most nem igazán tudom, hogy milyen irányba kéne mennem. Az anglisztikán is gondolkoztam, de külsőszemmel úgy érzem, hogy azzal nehéz lenne elhelyezkedni. Viszont a nyelvek érdekelnek és szeretem is őket tanulni.
A másik amin még elgondolkodtam az a gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem és marketing vagy akár a turizmus és vendéglátás is. Tehát gazdasági szakok. A baj csak az, hogy matekból nem vagyok a legjobb, gyenge 4-esnek mondanám magam. Igaz mondjuk az is, hogy sosem fordítottam rá olyan nagy hangsúlyt, mert úgy gondoltam, hogy nekem a biosz-kémia lesz a fontos. Úgyhogy aki esetleg ezek a szakok valamelyikén végzett meg tudná mondani, hogy mennyire nehéz a matek? Megnéztem a mintatantervet, de az alapján nem igazán tudom eldönteni.:/
Ha valaki esetleg a kommunikáció és média szakról is tudna valamit mondani még arra is kíváncsi lennék.
Köszönöm!
Mert úgy érzem, hogy kifutok az időből. Nem tudok dönteni, hogy mit kezdjek az életemmel, hova menjek tovább hiába agyalok ezen megállás nélkül.
Sosem voltam biztos az egészségügyben sem, csak azért gondolkoztam abban az irányban, mert az összes barátnőm orvosnak készül és ez befolyásolt. Kb 2 éve jöttem rá, hogy ez engem mégsem érdekel, és azóta nem tudom, hogy milyen irányba menjek. Lehet szégyen bevallani, de nekem fontos a kereset és próbálok olyan irányt választani, hogy abból egyedül is jól meg tudjak élni. Őszintén főként ezért kacsintgatok most a gazdasági szakok felé, mert olyan biztosnak tűnnek. Bár fogalmam sincs, hogy felvennének-e egyáltalán, mert csak angolból fogok emeltezni. De még ha valami csodafolytán fel is vennének, még mindig ott a matek kérdése. Nem vagyok túl jó benne, lehet kibuknék emiatt az egyetemről. Meg alapból inkább humán beállítottságú vagyok, nyelveket tanulok a legkönnyebben. De fogalmam sincs, hogy ezeket hogyan tudnám hasznosítani.
Jesszusom, mint láthatod nem tudok semmit sem. Semmit.
Szintén Corvinus, 78%-os matek emelt, és szenvedek. Aki szerint könnyű, az nem tudom hova jár, vagy mit csinál, de taníthatna nekem valamit biztosan :D
Én hiába gyakorlok, szenvedek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!