Gazdaság és menedzsment szakon nehéz a matek?
Sziasztok!
Most vagyok végzős és nagyon el vagyok veszve. Eddig az volt a tervem, hogy egészségügyi irányban tanuljak tovább, viszont most elment a kedvem tőle. Úgyhogy most nem igazán tudom, hogy milyen irányba kéne mennem. Az anglisztikán is gondolkoztam, de külsőszemmel úgy érzem, hogy azzal nehéz lenne elhelyezkedni. Viszont a nyelvek érdekelnek és szeretem is őket tanulni.
A másik amin még elgondolkodtam az a gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem és marketing vagy akár a turizmus és vendéglátás is. Tehát gazdasági szakok. A baj csak az, hogy matekból nem vagyok a legjobb, gyenge 4-esnek mondanám magam. Igaz mondjuk az is, hogy sosem fordítottam rá olyan nagy hangsúlyt, mert úgy gondoltam, hogy nekem a biosz-kémia lesz a fontos. Úgyhogy aki esetleg ezek a szakok valamelyikén végzett meg tudná mondani, hogy mennyire nehéz a matek? Megnéztem a mintatantervet, de az alapján nem igazán tudom eldönteni.:/
Ha valaki esetleg a kommunikáció és média szakról is tudna valamit mondani még arra is kíváncsi lennék.
Köszönöm!
Én vagyok a 8-as válaszoló, és szerintem mindenképpen megéri! Vagyis én imádom ennek ellenére, tudsz szerezni magántanárt, fel lehet zárkózni :)
De szerintem arra ne számíts, hogy egyszerűen, nevetve teljesíted, ha nem vagy kifejezetten jó matekos. Viszont ha ezt szeretnéd csinálni, ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!