Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazdasági szakokon milyen...

Közgazdasági szakokon milyen nehéz a matek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mennyire nehéz a matek kereskedelem marketing,gazdálkodás menedzsment és nemzetközi gazdaságon? 3- as érettségivel esélytelen? Az első évben láttam csak matekos tárgyakat , a többi elméletinek tűnik . Nagyon tetszenek ezek a szakok , de tartok a matektol:/

2021. máj. 30. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy durranás, alap középsulis anyag. Deriválás integrálás, határérték ilyesmik.
2021. máj. 30. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Grafikonok, függvényábrázolás és függvényvizsgálat, deriválás, integrálás, függvények, inverzfüggvények, sorozatok.

[link] ha gondolod, itt érdemes körbenézni, nagyon sokat segít, és egyetemenként is rendszerezve vannak az anyagok.

Én első két gimis évemben 5, utána 3-4 voltam matekból, és nem vettem félvállról sosem. De itt, egyetemen, voltak feladatok, amikkel szenvedtem egy sort, főleg, hogy az általam írtak közül nagyon keveset vettünk mi gimiben..

2021. máj. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!