Ha nem megy a rengeteg tényanyag bemagolása, akkor semmilyen egyetemi szak nem való nekem?
Dzert csinaltammuszaki diplomat!! Keves magolas,sok logika…
Bme
Obudai Egyetem
Menj reálabb szakra. Ahol semmi tényanyag nem kell az a matekszak. Fizika szakon már kisebb a szabadtság, ott már el vannak nevezve a képletekben a dolgok, de az is nagyon jó ilyen szempontból. Illetve infós szakok, mérnöki szakok. Utána gazdasági.
Én matekra járok, nagyon szeretem, én sem szeretek magolni. Ehhez képest itt kiemelkedően teljesítek.
"papagáj módjára visszaböfögni 150-200 oldalnyi tényadatot"
Itt buktál le, hogy soha, még csak meg sem próbáltál tanulni. Hogy azért, mert nem érdekelt a téma vagy azért, mert lusta vagy vagy épp más okból, az nekem mindegy, de 150-200 oldalt soha, senkitől nem vártak még el anélkül, hogy értse. Ez nem verstanulás, el kellett volna olvasni figyelmesen és azt a maréknyi szakszót megjegyezni belőle és megérteni, hogy miért azt és miért úgy használjuk.
Tanultam műszaki szakon is és tanultam humánabb szakon is, ahol 600-800 oldalas olvasmányokat kellett átrágni. Egyik sem volt magolós, csak kellett volna venni a fáradságot és megérteni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!