Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes lenne váltani?

Érdemes lenne váltani?

Figyelt kérdés
Eredetileg matematika tanár szeretnék lenni, még fele hátra van, de sokszor úgy érzem nem nekem való és néha úgy látom az a rengeteg szenvedés, ami jár vele nem fogja meghozni a gyümölcsét. Még a mérnökin gondolkodtam. Érdemes lenne 25 évesen nőként váltani? Reál beállítottságú vagyok. Azért választottam ezt, mert érdekel a pszichológia, érdekel, hogy hogy működik az agy, a pedagógia és a gyerekek,szeretem átadni a tudásom és látni a gyerekek szemében azt a csillogást, mikor megértenek valamit, de rosszul viselem,ha a munkám nincs megbecsülve. Milyen lehetőségeim vannak, ha váltani szeretnék? Milyen feladatkörei vannak egy mérnöknek? (informatikus nem szeretnék lenni)

2022. márc. 3. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ha azt akarod, hogy lásd a munkádat megbecsülik, akkor max tanítónőnek mennék a helyedben

pénzügy esetleg?

2022. márc. 3. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne matektanarnak menj, hanem valami matematikau dolgok.

Penzugy, gazdasági, stb

2022. márc. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!