Mit jelent a neptun-ban az hogy Fő/Limit (Kurzus Limit) 0/4?
Figyelt kérdés
A vizsga limitet értem hogy max annyi ember vizsgázhat, de a kurzus limit az micsoda?2022. dec. 29. 17:18
11/18 A kérdező kommentje:
ezaz hogy ma kerültek ki az időpontok van jan2 amire nem fogok elmenni
meg van 2 másik amikor vizsgám van már, ugyanakkor.
2022. dec. 29. 19:50
12/18 anonim válasza:
Mi bajod január 2vel? Legalább lesz jegyed, max 1-es, de azzal mehetsz uv héten
13/18 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy ma kerültek ki a szóbeli tétel címek is ...
Beteg is vagyok, nem fogok hülyét csinálni magamból, nem lehetett volna feltenni időben a kidolgozandó tétel címeket...
2022. dec. 29. 20:01
14/18 anonim válasza:
Ez már nem gimi, nőjj fel végre,itt már hiába hiszizel nem fog érdekelni senkit..
15/18 A kérdező kommentje:
Ezek tények, nem hiszti.
2022. dec. 29. 20:38
16/18 anonim válasza:
Van még 3 teljes napod! Hajrá!! :) Biztos vagyok benne, hogy ilyen esetben a tanárok is engedékenyebbek lesznek. Az első alkalmakkor amúgy is kedvesebbek, de így meg pláne. És remélhetőleg amúgy is ismerős neked az anyag, mert a szorgalmi időszakban ezt tanultad.
18/18 NTBS válasza:
Jelentkezés másodikára. Lehet, hogy átmész. Anno egy komplex szigorlat szóbelijére úgy mentem, hogy előtte nap tudtam meg, hogy mehetek. 4 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!