Ha Neptunon meghirdetnek vizsgákat férőhely korlátozás nélkül, később előfordulhat, hogy rádobnak egy limitet?
Igen, sőt lehet el is teszik másik időpontra.
Amikor változtatást végez a tanár, és be van állítva neki az automatikus értesítést, akkor kapsz egy email-t erről. Ott leírja, hogy x oktató az x neptun kódú xxx vizsgaidőponttal változás történt.
50-en vagyunk összesen, mesterképzésen vagyok és a 4/5-öde szóbeli lesz és már lehet jelentkezni este 6 óta.
Az, hogy átpakolják, ahhoz már hozzá vagyok szokva :D de ennyi limit nélkülit még nem láttam.
Mondjuk ha kisebb létszám van csak akkor érthetőbb. :) Főleg szóbelin kikérnek egy kisebb termet egy napra, sok ember úgysincs bent szóbelin és akár egy nap alatt 50 embert lezavarnak, de esélyes hogy nem mindenki megy egy nap.
Ha nem tudod a követelményt majd felveszed később a vizsgát ha tudod. Én azt nem értem mikor hetekkel a vége előtt lehet vizsgára jelentkezni, mikor azt se tudod hogy aláírásod van-e. Vannak ilyen fura dolgok :D
haha :D na igen
remélem akkor így is marad.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!