Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bge-n vagy Pte-n érdemes...

Bge-n vagy Pte-n érdemes pénzügy számvitelt tanulni?

Figyelt kérdés
Van valami jelentős különbség a szakot illetően? Előnyök, hátrányok?

2022. dec. 17. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
4%
Bge! Fényévekkel jobb!
2022. dec. 17. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
A PTE is nagyon jó egyetem. Hátránya, hogy Pécsett nagyon nehéz jó gyakornoki helyet találni. A BGE előnye meg az, hogy Budapesten van.
2022. dec. 17. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Pont azt akartam írni, mint a kettes. Én Pécsett tanultam (más szakon) és a legtöbben pozitív véleménnyel voltak a saját képzésükről, de azt mindenki hátránynak élte meg, hogy vidéken tanultak. Én is. Így utólag mindenképpen budapesti egyetemet választanék, egyszerűen azért mert minden téren sokkal több a lehetőség. Sokkal több a szakmai lehetőség pl. egyetemi projektek, szakkoli, szakmai gyakorlat és én azt gondolom a hallgatói élet is csak jobb lehet.
2022. dec. 18. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
BGE-nek az az előnye, hogy nagyobb kapsolatokat tudsz építeni, ahogy már írtak, Budapesti egyetem, nagyobb hírnévvel, de a Pécsi sem olyan rossz, ahogy azt az 1-es írja. Ha amúgy is tervezek Pestre költözni akkor jó választás lehet, de ha csak emiatt az egyetem miatt mennél Pestre, akkor maradj otthon Pécsett!
2022. dec. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!