Corvinus pénzügy és számvitel alapképzés után érdemes Miskolci Egyetemen elvégezni mesterképzést? (Bővebben lent)
Aki megtanult járni, miért erezkedne négykézláb?
Nem mintha a Corvinus egy Ivy League school lenne, de én egy korvós alapdiploma után max. BCE, ELTE, BME mesterdiplomát tudnék elképzelni, még inkább egy CEU-t, WU Viennát, Erasmust stb.
Ehhez tegyük hozzá, hogy a psz alapdiploma önmagában is munkaképes, így egyszerűen egy ME-s mesterdiploma csak ront rajta. Rosszabbul néz ki a CV-ben, mint egy sima BCE-s alapdiploma +2 év munkatapasztalat valami jobb multinál.
Tehát az én válaszom: nem, nem érdemes. Dolgozni érdemes + kimenni érdemes Hollandiába egy 1 éves mesterszakra, atom jó mesterszakjaik vannak nagyon olcsón.
Én nem értek egyet. Szerintem semmivel nem leszel kevesebb, ha a ME-n végzed a mesterképzést. Én ide járok, szerintem sokkal többről szól egy egyetemi képzés, mint a diplomáról. Tehetséggondozás: TDK, Hantos Szakkollégium, Szakmai napok, Versenylehetőségek.
Az oktatás minőségéről pedig annyit, hogy minden kötelező tantárgyat komolyan vesznek, és megkövetelnek.
Ha pedig a várost is szereted, az csak plusz.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!