28 évesen mennyire gáz nappali tagozaton egyetemen tanulni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 23:16
3/22 anonim válasza:
Nem az, csak időpocsékolás. 28 évesen már megéri dolgozni, és mellette levelezőn tanulni, nem a padban ülni egész nap és évekig várni, hogy majd talán felvegyenek valahova. Nagyon kevés szaktól eltekintve (mint az orvosi), jobb taktika az, hogy tanulsz levelezőn és egyébként próbálsz minden áron tűzközelbe kerülni és munkát találni, ami legalább közelít ahhoz, ami majd lenni szeretnél.
4/22 anonim válasza:
Jajaja levelezoi… probaltal mar elvegezni egy bme mernokinkepzest levelezoin? Ja varjunk nem is inditanak, nem hiaba na csumi
5/22 anonim válasza:
Próbáltál már 30+ éves szűzlányként jelentkezni állásokra? Jah, nem is kapnál, senkinek se kell 30+-os full nullás pályakezdő. Nem véletlenül. Na csumi.
6/22 anonim válasza:
#5: Vannak hiányszakmák, amelyekben kortól és előtapasztalattól függetlenül mindenki el tud helyezkedni. De egyébként a többi szakmában sem feltétlenül akkora nagy hátrány egy álláspályázaton, hogy valaki 30 fölötti pályakezdő. Manapság már a pályamódosítási célú tanulást megértéssel fogadják.
7/22 anonim válasza:
"Manapság már a pályamódosítási célú tanulást megértéssel fogadják."
Persze, ha van gyakorlatod. Bármiben, ami az adott irányban hasznos. De hogy te nem leszel hiányszakmában sem kelendő 30 felett gyakorlat nélkül előzetes 10 éves tájképfestő gyakorlattal, az ziher.
8/22 anonim válasza:
#8: Nincs igazad. Nekem egy ismerősöm geológusnak tanult és ebben a szakmában dolgozott, majd bőven 30 fölött, levelezőn végezte el a jogi egyetemet, aztán végzés után rögtön el is tudott helyezkedni jogászként.
10/22 Metionin válasza:
Semennyire. Én is 28 évesen végeztem a 2. mesteremmel nappalin, mert levelezőn nincs. Mellette dolgoztam. Kutyát nem izgatta a szakon, hogy hány éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!