Szeretitek a munkátokat?
Sajnos az emberek többsége csak elvégzi (elviseli) a mumkájukat a megélhetés érdekében (mert hát dolgozni nyílván kell valamit).
Érdekel, hogy kik azok akik élvezik is a munkájukat és pont ezért szinte nem is munkaként tekintenek rá. Ha valaki így van vele, akkor ti mit dolgoztok?:)
Az is nyugodtan leírhatja, hogy mit dolgozik, aki nem szereti és hogy miért nem, az is érdekel.
Alapvetően programozni nem csapatban szoktunk, mindenki ül a gépe előtt és írja a kódot, sokszor zajszűrős fejhallgatóval, mert hallani másokat is zavaró. Én "itthon" dolgozom, teraszon, kávézóban, néha padon, néha csak hason fekve a szőnyegen, vagy ágyban, stb. Ahogy épp akarok. Igen.
A társasági életemet amúgy sem a kávéfőző automata mellett éltem régen sem. Nagyjából 3 óra munka után megyek egy kört a kutyával, elmehetek napközben is edzeni, vagy sétálni, találkozhatok barátokkal, akik épp ráérnek együtt ebédelni, stb. Nem kötött.
De én azt szeretem ebben, hogy mindenféle ember megtalálja azt az életformát, ami neki jó, ezzel a munkával. Ismerek olyat, aki reggel 7kor kel, smart-casual dress code-ot követ, irodába jár, ott kávézik, small talk, "viselkedik", meetingen jegyzetel, amit akarsz... Nekem ez túl kötött és hideg. Én szeretek lazulni :)
Szeretem, de azért mert nem munkaként fogom fel hanem "pénzcsinálás"ként.
Munkahelyem 2 éve nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!