Milyen szakra menjek tovább?
Figyelt kérdés
Most vagyok végzős. Eddig gyógytornára szerettem volna menni, de nem lesz elég pontom hozzá. Más szak annyira nem érdekel, gazdasági vonalból is inkább a pénzügy vonz, de ott meg a Corvinusra szeretnék menni ahová szintén nagyon magas a ponthatár. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik vonal érdekel2022. dec. 4. 20:29
2/5 A kérdező kommentje:
Ezekkel elég rosszak a fizetések, nem?
2022. dec. 4. 21:45
4/5 anonim válasza:
Tényleg nem túl jól keresnek. Ha lehet hinni a kormánynak, emelik a tanári fizetést. Mire lediplomáznál, addig már érvénybe lép a megemelt alapbér is, szóval jobban fogsz keresni, mint egy ápolónő. Úgy tudom a tanárin nem is olyan magas a ponthatár
5/5 A kérdező kommentje:
Vegul sote-odat írtam be elsőre helyre, optometriara szeretnék majd szakosodni:) ez tetszik nekem most:D
2023. jan. 6. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!