Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetem elkezdése 26 évesen 2...

Egyetem elkezdése 26 évesen 2 gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves vagyok van egy 3 és egy 4 éves gyerekem . Sajnos érettségi után nem tanultam tovább inkább dolgoztam majd fiatalon férjhez mentem és lett 2 gyermekem. Elkezdett foglalkoztatni a gondolat , hogy mi lenne ha teljesìteném egy régi vágyamat és szülésznő lennék. Eljátszottam a gondolattal, hogy szeptemberben neki kezdenék csak kicsit félek , hogy munka(kozmetikus vagyok) és 2 gyerek mellett , hogy kivitelezhetném. Szerencsére segìtségem az van ha kell majd a vizsgák stb miatt . Van aki levelezőn tanulta ezt a szakmát? Hogy kell elképzelni ezt mikor kell bemenni levelező esetén? A másik ami eszembe jutott , hogy 31 éves lennék mire végeznék . Nem "ciki" ebben a szakmában ennyi idősen frissnek lenni? Nem indulnék nagy hátránnyal munkavállalás szempontjábòl? Érdekelne még, hogy jelenleg , hogy keres egy szülésznő?

A munkájuk sötét részével tisztában vagyok , ezzel együtt is szeretnék szülésznő lenni. Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. dec. 2. 22:22
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
100%
Lehet, csak nagyon nehéz lesz. De mindenképpen próbáld meg.
2022. dec. 3. 11:50
 12/13 EVA800 ***** válasza:
Esti munkarendu igazi?
2022. dec. 8. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, egyetemen csak levelező és nappali képzés van. A levelező tanrend nem este van, hanem általában heti 2 nap, reggeltől estig. Nálunk péntek szombat szokott lenni.
2022. dec. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!