Melyik egyetemet ajánlanátok informatikához?
Középsuliban végzős vagyok infó szakon, és tovább szeretnék tanulni. Rendszergazda szeretnék lenni...
Melyik egyetemet ajánlanátok?
Előre is köszönöm!
Rendszergazda?
Miért nem programozó vagy hálózati szakember vagy adattudós?
A hageni távegyetem viszonylag neves egyetem, de nagyon nehéz két okból: nehéz a német szaknyelv, illetve mégiscsak más egy távegyetemen tanulni, mint egy rendes nappali szakos egyetemen. Második-harmadik diplomának munka mellett tökéletes, első diplomának semmiképpen nem ajánlom.
Kérdező teljesen mindegy, hogy melyik egyetemre jársz informatika szakra, de mivel feltételezem a kérdésedből, hogy szakközépiskolás vagy, ezért (ne sértődj meg, de) nem javaslom az eltét vagy a bme-t, ahol szétszednek matekból. Inkább egy Óbudai Egyetemet vagy ilyesmit nézegetnék a helyedben. Jó a színvonal, de valamivel barátságosabb, mint az elte meg a bme. A mérnökinformatika szakot nézd meg, de lehet, hogy a gazdaságinformatika szakkal még jobban járnál, amely egyszerre informatika és gazdasági diploma is, és arra amire te szeretnéd, tökéletes, sőt meg jobb is.
huu nagyon jól le írtad, köszönöm!
Igen, igazad van, a középsulis matekkal egy eltén nem tudnék teljesíteni...
Pont ezen gondolkodtam most, hogy gazd infó, vagy mérnökinfó.
A gazdinfó is ad legalább annyi infó tudást, mint egy mérnökinfó? Vagy elhanyagolható a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!