Bejutni vagy elvégezni nehezebb az orvosi egyetemet?
Amugy nem értem miért kell primitív hozzaszolasokat írni a kérdezőnek. Elméletileg ez az oldal azert van, hogy lehessen kérdezni és ennél sokkal egyértelműbb kérdéseket kérdeznek meg rendszeresen.
9.ota az orvosira készülök, 11.tol viszont mégsem úgy alltam hozzá hogy elvegezni mekkora kunszt lesz, hanem hogy bejutni mennyire nehéz lesz. Idén kezdtem a negyedik évemet csúszás nélkül, és már az első év után azt gondoltam, hogy bejutni sokkal egyszerűbb volt mint eddig eljutni.
Minden komolyabb egyetemi szaknal sokkal nehezebb bentmaradni, sőt merem azt állítani hogy nálunk (Semmelweis) a gyógyszerészetiseknek sokkal nehezebb mint nekünk sokszor.
De mindenkinek az a legnehezebb ami előtt áll, érettségi és emelt biosz és kémia előtt ezek lesznek nehezek, ha már bent vagy, bent is maradni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!