Merrefelé érdemes továbbtanulni ilyen időkben?.-. Lehet hogy szakmával jobban járok mint egyetemmel? 😅 Érettségi, nyelvvizsga után...
Figyelt kérdés
Egyelőre ott tartok hogy orvosi és egészségügyis dolgok, jog kizárva, (óvóda-)pedagógusnak nem éri meg elmenni sajnos és éhbérért sokat dolgozni, valamint inkább művészetis beállítottságú vagyok de azzal se hiszem hogy lehetne normális fizetést összehozni... Nem tudom, nincs ötletem😅2022. nov. 19. 18:40
21/23 anonim válasza:
"vagy bármiféle vállalkozást (üzletvezetést). De a hagyományos szakmák, burkolás stb. mind férfiszakmák. Irány az egyetem."
Ha burkolás típusú vállalkozásban gondolkodik, az is hasznos lehet, ha ő maga is kitanulja a szakmát akár nőként is.
22/23 anonim válasza:
Művészeti beállítottságú embernek ajánlotok mérnöki szakokat és burkoló szakmát, de a UX és product designer válaszom (amivel én magam is dolgozom angol nyelven külföldre) az le van húzva. Hát gratulálok. Tényleg.
23/23 anonim válasza:
#22: ezt én sem értem, hogy teljesen normális válaszokat miért kell így lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!