Gazdasági szak valóban könnyebb egy tanárinál?
Milyen szakon vagy?
Én is tanárit kezdtem és ott fogom hagyni félév után, mert egyrészt már nem is akarok annyira tanítani, másrészt meg amit te is írtál, én is azt látom, tényleg állandóan van valami szorgalmi időszakban is. Nekem egy közgázos ismerősöm van, ő szinte alig jár be, egyáltalán nem szakad meg.
Nem gáz, nálunk már többen is otthagyták szeptember óta, nagy a lemorzsolódás.
Föci-hittan. Megvárom azért a vizsgaidőszakot, amennyire lehet, tanulok rá. De ez a pedes tárgy húzta ki a gyufát igazából.
S akkor érted, csodálkozik mindenki, hogy így a tanárhiány, úgy a tanárhiány. A pedes tárgyon csupa felesleges hülyeséget veszünk, csak a tanár szava a szent, sérthetetlen. Szóval ja, nem csak a pénzről van itt szó, hanem az energiáról amiből annyi kell hozzá, hogy az csak na. Pedig igazán nagy motivációval kezdtem el szeptemberben.
Hagyd ott a tanarit. (Én vagyok, aki tanarit és kozg-t is vegzett)
Egyszerűen nem éri meg. Bárcsak az elején is így éreztem volna már, akkor nem a vége felé jutottam volna el erre az elhatározásra, amikor már nem volt visszaút. Keress egy olyan szakot, amiből meg is tudsz élni majd és nem nézik szarba.
Illetve a hittan föci semmit nem ér a munkaeropiacon, kb mintha egy erettsegid lenne (ha nem tanárként akarsz dolgozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!