Mit tanuljon egy művészi beállítottságú fiatal, akinek nincs affinitása a reál tárgyakhoz és különösebben semmi sem érdekli?
szerezz egy szakmát, hogy legyen egy biztos(abb) háttered, bármi történjék is, aztán mehetsz művészkedni.
ha meg abszolút nem tudod, mit csinálj, hagyj ki egy-két évet, menj el dolgozni valahova, aztán az hátha segít megvilágosodni. annak jóval több értelme van mint elmenni bölcsész szakra "diplomát szerezni"
Művészeti hajlamra ajánlom ezeketet az irányokat, ha munkát is akarsz találni: grafikus, illusztrátor, szerkesztő, tördelő, wedisegner, ezen felül UI designer.
Nyugi, 18 évesen ott álltam érettségivel, fogalmam sem volt mit csináljak, csak rajzolni tudtam. Tanulás árán, grafikus lettem, ezzel el lehet helyezkedni cégekhez, tapasztalat után, akár magánvállakozóként is. Egyetem, vagy okj is elég hozzá. Tanulj programokat, csinálj egy jó portfóliót, próbáld meg több helyre beadni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!