Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiatal szubmassziv beállítottságú lányok? Hogyan élitek meg ezt?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 23:01
2/13 anonim válasza:
1-es röhögsz de van ilyen szó igen.
Egyébként vannak osztálytársaim közt is... Nállam pedig a másik féltől függ.
De hogy ők hogy élik meg nem tudom...
Én telejesen jól elvagyok így is és nem tartom se furcsának se másnak a párkapcsolati életem mint mások.
Bár nállam ez ugye csak félig van😊
14/l
3/13 anonim válasza:
de az szubmisszív, kedves második :D
5/13 anonim válasza:
Jóó este van és olvasni nem tudok... 😂
Meg ha értem mire gondol akkor nem mindegy...?!
6/13 anonim válasza:
#2: Neked még a szó jelentését se kéne tudnod!
Menj aludni....
7/13 anonim válasza:
14 évesen ilyeneket?..biztos tudod mit jelent? Vagy a kérdező nem szexuális értelemben gondolta?
8/13 anonim válasza:
Egyelőre sehogy se élem meg, nem volt még barátom :D De nem hiszem hogy sok problémám lesz majd emiatt a későbbiekben, szóval nem aggódok vagy ilyesmi
9/13 anonim válasza:
A "szubmasszív" valami olyasmit jelent, hogy még épp nem túlságosan kövér? :DDD
10/13 anonim válasza:
9.: Vagy megadja magát ha masszírozzák :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!