Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisan reagált? Vagy csak én vagyok ambiciózus?
Úgy gondolom,hogy hiába tudja a korodat,nem hinném,hogy ez zavarja.Bár sajnos vannak ilyen lányok,akiknek ez nagyon számít,és én ezzel nagyon nem értek egyet,de mindegy.Remélhetőleg ő nem ilyen,ha meg igen,akkor meg ne foglalkozz vele.
Viszont az jó ötlet,hogy miután már kicsit jobban megismertétek egymást,utána elmehettek a könyvtárba találkozni,mert ott annyira már én sem aggódnék,mert nincs miért. :)
Miért ne reagált volna normálisan? Ha ennyire zavarja őt a találka-meghívás körülményei, akkor egyértelműen lehet módosítani, s élőben rákérdezni inkább, stb.
Semmi abnormális nincs abban, hogy valakit visszautasítanak, mert sosem tudhatod, hogy az illető mit érezhet, pl. nem érzi annyira vonzónak a találkát, mint te, vagy épp más fiú van kilátásban, akkor érthető, hogy nincs túl sok kedve a másokkal való ismerkedéshez. Nem tudhatod, hogy hány ilyen fiú lengi körbe őt, akik csak esélyre várnak. Szerintem sok más ismerőse is van, akik olvasnak könyvet....
Miért kellene törvényszerűen mindenkinek esélyt adni, ha utána csak kínosan érzik magukat a felek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!