Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak, mibe vágjak bele?

Mit tanuljak, mibe vágjak bele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem írok körítést a lényeget írom. Segítsen valaki! Kérem! 35 éves gyári munkás vagyok. Anno a testnevelési egyetemet otthagytam anyagi okokból. Nagyon szeretnék kitörni a jelenlegi közegből. Mit tanuljak, milyen tanfolyamot kezdjek el? Amivel el is lehet helyezkedni, élhető a fizetés és esténként a családommal lehetek. Csak ennyi a vágyam. Drágák a tanfolyamok és csak 1 dobásom van. Mibe vágjak bele.

Köszönöm, hogy elolvastad!

2022. nov. 4. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Gyógyszertári asszisztens
2022. nov. 4. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Bármilyen tanfolyamot elvégezhetsz, de jó munkát csak ismeretséggel kaphatsz.

Valószínű, hogy ahol dolgozol, ott szintén előrejuthattál volna karrierileg, de esélytelen a dolog. Miért? Azért, mert a cégpolitika általában az, hogy a minimumra lenyomni és kihasználni mindenkit. A kitöréshez sajnos társadalmi lehetőség is szükséges, nem csak egyéni képesség és akaraterő!

Magadnak kell megtalálnod a helyezkedési lehetőséget.

2022. nov. 5. 01:27
 3/3 Bferike ***** válasza:
49%

Bármiben sikeresnek lehet lenni, csak

1.nagyon kitartónak kell lenni,

soha nem szabad feladni.

2. a legjobbnak kell lenni benne, de legalább törekedni rá. Ingyen nem adnak semmit!

Jelenleg szinte minden szakma hiányszakma Európában, mert mindenki egy iróasztar mellett akar ülni sok fizetésért minimalis felelőséggel.

Én most klímaszerelést tanulnék gennyesre fogják magukat keresni az elkövetkező években.

2022. nov. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!