Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak ha utálom az...

Mit tanuljak ha utálom az embereket, illetve matekból meg hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Tényleg nem troll kérdés,nem tudom hogy mihez kellene kezdenem. 20/N

2022. okt. 6. 23:27
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Illetve olyat,amivel jól lehet keresni,mert 2-300 ezer forintokért fel se kelek.
2022. okt. 6. 23:30
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg személyi seggkitörlőinas nem kéne?
2022. okt. 7. 01:31
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mar bocs, de lejjebb kell adnod az igenyeidet, ha az emberek es a szamolashoz kotheto dolgok kizarva. A semmiert csak a lottonyertesek kapnak eleg penzt a kamatbol, atlagember nem. Ha 300 ezret megkeresel, az is nagyon szep.
2022. okt. 7. 02:32
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Nyelv menne? Nekem ez volt a mentőöv.
2022. okt. 7. 04:28
 5/25 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, idegennyelvre gondoltam ha nem esetleg cukrász? szabás-varrás ilyesmi? Becsüs?
2022. okt. 7. 04:36
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
És menj el terápiára.. vagy külföldre..:)
2022. okt. 7. 04:50
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Köztudomású, hogy az egyetlen értelmiségi pálya, amivel itthon viszonylag jól lehet keresni és matek egyáltalán kell hozzá, az a jogász. De valamilyen mértékben minden jogász állásban emberekkel is kell foglalkoznod. Még egy állami hivatalban is, mint például a NAV, lesznek kollégáid, akikkel együtt kell működnöd.

Az olyan pályák, amelyekben reggeltől estig egymagad lehetsz és senkihez nem kell szólnod, nagyon kevesen vannak. Ha a matek kizárva, akkor talán csak a kézműves vagy iparművész pályák jöhetnek szóba. De ezekhez jelentős manuális tehetség is kell, és a magas jövedelem egyáltalán nem garantált, különösen a pálya elején nem. Ha nem sikerül befutnod, akkor egész életedben jövedelmi gondjaid lehetnek.

Egyszóval olyan pálya, amely garantáltan magas jövedelmű, matek-mentes, és magányos munkára ad lehetőséget, egyszerűen nincs. Valamiben kompromisszumot kell kötnöd.

2022. okt. 7. 07:45
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
villamos/mozdonyvezető
2022. okt. 7. 08:48
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Kiskukáslegény, énisazvagyok!
2022. okt. 7. 08:52
 10/25 anonim ***** válasza:
A joggal egyrészt csak a befutottak tudnak jól keresni, a többség minimálbérért aktatologató a közszférában. Matek ahhoz is kell, mind az egyetemen, mint a későbbi munkában. Nyilván nem mérnöki szint, de szükség van rá.
2022. okt. 7. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!