Mit tanuljak ha utálom az embereket, illetve matekból meg hülye vagyok?
Kamionsofőr, vagyonőr egy kietlen helyen, ahol senki nincs/én ezt csinálom most/, autószerelő/bár itt az elméletben van számolás/, targoncàs.
Én is utálom az embereket, és nem tudok számolni sem, négy szakmám van, és az egyetemet jövőre akarom elkezdeni, most azért dolgozok.
Én azt gondolom, bármibe is fogsz, szinte biztos sávosan fog emelkedni a béred, így hát becsüld meg kezdetben különösképpen azt a 200-300 ezer Ft-os fizetést. Tudod, hányan összetennék a kezüket, hogy csak ennyijük legyen, s közben neked meg derogál...?
Kicsit át kellene értékelned magadban az élet dolgait, azok értékét, valamint azt, te magad miért, milyen javakért dolgoztál meg és az mennyit is ér valójában.
Mindenképp back office-ban gondolkodnék, ha nem szereted az embereket. Ott jól el tudnak lenni az introvertáltabbak és a szociális fóbiások is akár.
Mi a helyzet a felelősséggel? Mihez van jó készséged, érzéked?
A női hiúságra mindig lehet alapozni, ha be tudsz futni, a szépségipar jó lehet
Az egészséges életmód most nagyon visszás... Trendi ez a dolog, de undorító, ami a háttérben zajlik, nem fenékig tejfel.
A mezőgazdasághoz nem értek, de a műszaki rész akár jövedelmező is lehet, de oda kell a véna.
De bárhogy is, hiába pedzegeted, hogy nem vagy nagyravágyó, mégis úgy írsz. Nem vagy hajlandó megmozdulni 2-3 SZE-ért, pedig jobb, ha felfogod, a kezdő fizu, kiváltképp, "ha nem tudsz semmi olyat adni", akkor teljesen természetes. A bolti és rezsi dolgokat meg 200ból is lehet állni szűkösen, de meg kell tanulni gazdálkodni, lemondani dolgokról és építeni a saját jellemed is, hogy addig nyújtózkodj...
Ha nagyok az igények, de semmit nem tudsz felmutatni, akkor vegyél kicsit visszább...
Sokat keresni csak melóval vagy kapcsolatok árán tudsz, vagy ha az erkölcs nem szempont. Bölcsész is lehetnél, TB-s is, marketinggel is tudnál foglalkozni, weblaposok is sokat keresnek, de ezekbe a munkákba keményen bele kell fektetni energiát, időt és akár pénzt is, na meg alázat és türelem kell hozzá, amiből nincs sok a jelek alapján.
Javaslom átgondolni, mit vagy hajlandó te magad letenni az asztalra, vagy mik azok a munkák, amik nem büdösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!