Nem megy ez a k*rva matek, akárhogyan erőlködök vele. Mit tegyek, hogy menjen?
Korrepetítor, vagy youtube-os netes matekcsatornák, vagy rokon aki ért hozzá, vagy streber osztalytars, vagy akár a tanár az órán stb
Magadtól nem fogod megerteni
Szerintem ez olyan mint a festészet vagy a zenélés. Nem lesz mindenkiből Mozart, Picasso..stb. Kell egyfajta adottság, tehetség a matekhoz is. Ha az nincs meg, akkor nem érdemes szenvedni vele. Nekem sosem ment a matek középsuliban és általánosban sem, ennek ellenére felvettek egyetemre, de otthagytam a matek miatt. Túl rövid az élet, hogy olyanokkal foglalkozzak, amik nem mennek nekem, és amit utálok is.
Untig elég volt a 12 év közoktatás abból. Így is jó munkám van jó fizetésért, amit szeretek is csinálni.
Szóval ha középsulis vagy a lényeg hogy görbüljön a jegy. A 2-est nem olyan nehéz megszerezni érettségin sem. Ha egyetemista vagy, akkor meg válts olyan szakra, ahol nincs matek és érdekel is, vagy iratkozz ki. Nincs értelme szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!