Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem megy ez a k*rva matek,...

Nem megy ez a k*rva matek, akárhogyan erőlködök vele. Mit tegyek, hogy menjen?

Figyelt kérdés
Hiába értem az elméletet, hiába áll rendelkezésemre minden ismeret, nem tudom megoldani a feladatokat, vagy rosszul oldom meg őket. Mit lehet ezzel csinálni?

2022. nov. 2. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hányadikba jársz? Mennyit foglalkozol vele? Mi a célod vele?
2022. nov. 2. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Korrepetítor, vagy youtube-os netes matekcsatornák, vagy rokon aki ért hozzá, vagy streber osztalytars, vagy akár a tanár az órán stb

Magadtól nem fogod megerteni

2022. nov. 2. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni qva sokat, én ezt teszem most pl a differeciálegyenletekkel
2022. nov. 2. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegeskedsz amikor nem sikerül egy feladat akkor nem fog menni. Ha valami nem jön ki akkor vedd át lépésenként, molyolj vele, a matek ilyen. Rengeteget kell gyakorolni
2022. nov. 2. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jo magantanart kell keresni.
2022. nov. 2. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
A k*rva matekot csak a k*rvák tudják igazán.
2022. nov. 2. 21:20
 7/9 anonim válasza:
91%

Szerintem ez olyan mint a festészet vagy a zenélés. Nem lesz mindenkiből Mozart, Picasso..stb. Kell egyfajta adottság, tehetség a matekhoz is. Ha az nincs meg, akkor nem érdemes szenvedni vele. Nekem sosem ment a matek középsuliban és általánosban sem, ennek ellenére felvettek egyetemre, de otthagytam a matek miatt. Túl rövid az élet, hogy olyanokkal foglalkozzak, amik nem mennek nekem, és amit utálok is.

Untig elég volt a 12 év közoktatás abból. Így is jó munkám van jó fizetésért, amit szeretek is csinálni.

Szóval ha középsulis vagy a lényeg hogy görbüljön a jegy. A 2-est nem olyan nehéz megszerezni érettségin sem. Ha egyetemista vagy, akkor meg válts olyan szakra, ahol nincs matek és érdekel is, vagy iratkozz ki. Nincs értelme szenvedni.

2022. nov. 3. 05:46
 8/9 Tom Benko ***** válasza:
84%
Gyakorolj. Sokat. K*rva sokat. Ja, és az jelentsen is terhelést, szóval nem az "egy alma meg egy alma az hány alma" szinten dolgozz. Tudod, ez olyan, mint a body building: erőt kell kifejtened, időt, energiát rászánnod, terhelést kibírnod, hogy kellően megerősödj.
2022. nov. 3. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Elalvás előtt is matekkönyvet olvasgass.
2022. nov. 5. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!