Ezt meglehetne oldani?
Igen meglehet, de egy undorító görény dolog. Más emiatt mégsem megy egyetemre. Ha annyira kolis akarsz lenni annak ellenére, hogy kevésbé szorulsz rá, érdemeld ki a tanulmányaiddal.
Én is ezt tettem, sőt emiatt más városba jelentkeztem. Teljesen megértem, a koli jó dolog. De nagy a túljelentkezés és nagyon nem fair ez a hozzáállás másokkal szemben.
De, a felvételi pontszámoddal ki lehet érdemelni bizonyos kolik esetében. Nekem sikerült. Meg ugye OKTV, nyelvvizsgák stb stb
Mondjuk hozzátenném, hogy hivatalosan én alig kaptam szociális pontot, pedig 320 km re laktam az egyetemtől, de mivel szülők nem váltak el, testvéreim felnőttek voltak és szülők nem minimál bért kerestek ezért én nem kaphattam kollégium helyet mert nem volt meg a pontom hozzá.
Melyik középosztálybeli szülő tudja finanszírozni azt, hogy a gyereke szobát kapjon és ellássa magát? Csak a szoba ára közel 50 ezer forint + a rezsi + a kaja + a ruhák + az utazás. Ez közel 150 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!