Meglehetne oldani, hogy senki ne menjen ki a fidesz Augusztus 20.-ai ünnepségére ?
Nem lehetne megoldani, hiszen nagyon sok embert érdekel. Én is megyek, pedig nem vagyok oda a kormányért.
A kormány nem náci, "csak" tolvaj.
Én nem fogok. És a tévében sem nézem, nincs tévém. :)
De a kérdésre válaszolva: szerintem nem, mert cirkusz kell a népnek és már ki van fizetve...
"cirkusz kell a népnek"
Ez pontosan így van. Szükség van az ilyen rendezvényekre, hogy kizökkenhessenek az emberek a szürke életből és egy kicsit jól érezhessék magukat. Nyilván, itt ez átment eszetlen pénzszórásba.
Te is tudod, hogy nem lehetne megoldani, túl sok támogatója van ennek a rabló brigádnak.
De a nem rájuk szavazók közül is biztosan ki fog menni egy rakás ember, mert a (köz)pénz már úgyis el lett költve erre a marhaságra, üzenetet nem lehet neki küldeni a távolmaradással (mert rengeteg más ember úgyis kimegy), akkor meg már inkább élvezik a látványosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!